SONY ERICSON SNOWBOARD FEST

26.01.2007 Celý región

Snowboard Fest sa počas šiestich rokov svojej existencie zmenil z malej regionálnej akcie na najväčšiu akciu tohto druhu na Slovensku s návštevnosťou 3 500 d...
Snowboard Fest sa počas šiestich rokov svojej existencie zmenil z malej regionálnej akcie na najväčšiu akciu tohto druhu na Slovensku s návštevnosťou 3 500 divákov. Okrem pozitívneho ohlasu medzi návštevníkmi si podujatie vybudovalo výborné meno s prívlastkom kvality a profesionality medzi pretekármi, čoho výsledkom je účasť najlepších slovenských pretekárov, ako aj špičkových pretekárov zo zahraničia.

Snowboard Fest je historicky prvý freestylový pretek na Slovensku, ktorý bol prijatý do celosvetovej serie TTR (Ticket To Ride) so statusom „ 2 Star“ . V serii TTR sú najprestížnejšie Freestyle preteky na celom svete (USA, Azia, Európa) taktiež bol snowboard fest zahrnutý do série WSF (pretekov svetovej snowboardovej asociácie).

V tomto roku sa organizátori znova rozhodli Snowboard Fest obohatiť niečím výnimočným, niečím čo túto akciu posúva ďalej a každým rokom potvrdzuje jej originalitu a jedinečnosť. Freestyle Motocross na snehu už po druhy krát sa predstavia pretekári Peter „ Pilník“ Pilát ako šestnásť ročný český pretekár a Libor Podmol ako prvý český pretekár, ktorý bol pozvaný na najväčšiu freestyle motocross akciu na svete a to priamo do arény v Madride, kde bojoval proti najlepším na svete ako je Travis pastrana, Nate Adams a.i. Pre návštevníkov je pripravený sprievodný program. Live koncert jednej z najlepších slovenských hip hopových skupín AMO.

Siedmy ročník Snowboard Festu sa uskutoční 24. februára 2007 v lyžiarskom stredisku Drienica, ktoré sa nachádza 15 km od mesta Prešov a 50 km od mesta Košice. Pre návštevníkov je ľahká dostupnosť autobusom alebo autom.
Jozef Murín
oraganizátor
www.snowboardfest.sk
 

Vyberte región